Palvelut - AV Julkisivut Oy

Palvelut

Toimintamme aikana meille on kertynyt lukuisia tyytyväisiä sekä yhä uudestaan meidät valitsevia asiakkaita. Lue lisää meidän palveluista!

TIKKURILAPK3
Kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä!

Julkisivutyöt

Julkisivujen tehtävä on rakennuksien suojaaminen ilmaston vaikutuksilta ja meluhaitoilta.

Oikean aikaan ja oikealla tavalla toteutettuna on saneeraus tärkeä asia rakennuksen kestävyyden sekä lämmityskulujen säästön kannalta. On olennaista, että saneeraus suoritetaan oikeilla rakennusmateriaaleilla ja vastaavien ohjeiden mukaisesti.

Olemme toteuttaneet useita erityyppisiä julkisivuratkaisuja. Meidän uusimamme julkisivut ovat kestäviä! Olemme kehittäneet omia, vankalla työkokemuksellamme perustuvia työn käytäntöjä, jotka nopeuttavat tarkasti mietittyä työprosessiamme ja näin ollen lyhentävät koko projektin valmistumisaikaa.


Henkilöstöllämme on vuosien mittainen kokemus julkisivurakentamisesta ja tarjoamme sen asiakkaan hyödynnettäväksi.

Ammattitaitomme julkisivumateriaaleissa sekä kustannustietous tekee AV-Julkisivut Oy:stä luotettavan kumppanin rakennusprojektiisi.

Katokset ja Parvekkeet

Julkisivusaneeraukset voivat sisältää myös muita rakennustöitä, kuten katokset, parvekekorjauksia ja parvekkeiden asennuksia.

AV-Julkisivut Oy:n suunnitteluosaamisen, teknisen osaamisen sekä materiaalien ja tuotantotapojen kustannustietouden yhdistäminen mahdollistaa tilaajan tarpeet täyttävät rakennushankkeet nopeasti, kustannustehokkaasti ja edullisesti.

Kokonaisvaltaisen osaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan hankkeet nopealla aikataululla, jotta asiakkaamme voivat keskittää resurssinsa omaan toimintaansa ja saada uudet tilat tuotannon käyttöön nopeasti.

Aleksinpolku-5221
Laadukkaasti ja kustannustehokkaasti nopeallakin aikataululla!
Mukkulankatu19..5
Kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä!

Peltityöt

AV-Julkisivut Oy:ltä saat laadukkaat peltityöt edulliseen hintaan. Peltien mittaukset ja asennukset sujuvat mutkattomasti.
 
Vankka ammattitaitomme ja konekantamme mahdollistaa peltityöt myös moniin erikoiskohteisiin. Käytämme työssämme markkinoiden parhaita materiaaleja, lukuisilla pinnoitus- ja värivaihtoehdoilla. Yksittäisten peltitöiden lisäksi teemme kattohuoltoja ja toteutamme kattoremontteja suunnittelusta toteutukseen.

Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen laadukkaalle työlle.

Toteutamme palveluitamme koko Uudenmaan alueella, kuten Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Palvelumme ovat saatavilla yhtä lailla taloyhtiöille ja rakennusliikkeille kuin yksityisille asiakkaillekin.