Palvelut

Toimintamme aikana meille on kertynyt lukuisia tyytyväisiä sekä yhä uudestaan meidät valitsevia asiakkaita. Lue lisää meidän palveluista!

TIKKURILAPK3
Kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä!

Julkisivutyöt

Julkisivujen tehtävä on rakennuksien suojaaminen ilmaston vaikutuksilta ja meluhaitoilta.

Oikean aikaan ja oikealla tavalla toteutettuna on saneeraus tärkeä asia rakennuksen kestävyyden sekä lämmityskulujen säästön kannalta. On olennaista, että saneeraus suoritetaan oikeilla rakennusmateriaaleilla ja vastaavien ohjeiden mukaisesti.

Olemme toteuttaneet useita erityyppisiä julkisivuratkaisuja. Meidän uusimamme julkisivut ovat kestäviä! Olemme kehittäneet omia, vankalla työkokemuksellamme perustuvia työn käytäntöjä, jotka nopeuttavat tarkasti mietittyä työprosessiamme ja näin ollen lyhentävät koko projektin valmistumisaikaa.


Henkilöstöllämme on vuosien mittainen kokemus julkisivurakentamisesta ja tarjoamme sen asiakkaan hyödynnettäväksi.

Ammattitaitomme julkisivumateriaaleissa sekä kustannustietous tekee AV-Julkisivut Oy:stä luotettavan kumppanin rakennusprojektiisi.

Katokset ja Parvekkeet

Julkisivusaneeraukset voivat sisältää myös muita rakennustöitä, kuten katokset, parvekekorjauksia ja parvekkeiden asennuksia.

AV-Julkisivut Oy:n suunnitteluosaamisen, teknisen osaamisen sekä materiaalien ja tuotantotapojen kustannustietouden yhdistäminen mahdollistaa tilaajan tarpeet täyttävät rakennushankkeet nopeasti, kustannustehokkaasti ja edullisesti.

Kokonaisvaltaisen osaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan hankkeet nopealla aikataululla, jotta asiakkaamme voivat keskittää resurssinsa omaan toimintaansa ja saada uudet tilat tuotannon käyttöön nopeasti.

Aleksinpolku-5221
Laadukkaasti ja kustannustehokkaasti nopeallakin aikataululla!
Mukkulankatu19..5
Kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä!

Peltityöt

AV-Julkisivut Oy:ltä saat laadukkaat peltityöt edulliseen hintaan. Peltien mittaukset ja asennukset sujuvat mutkattomasti.
 
Vankka ammattitaitomme ja konekantamme mahdollistaa peltityöt myös moniin erikoiskohteisiin. Käytämme työssämme markkinoiden parhaita materiaaleja, lukuisilla pinnoitus- ja värivaihtoehdoilla. Yksittäisten peltitöiden lisäksi teemme kattohuoltoja ja toteutamme kattoremontteja suunnittelusta toteutukseen.

Julkisivun pesupalvelut

Julkisivun pesu on nopea ja edullinen tapa pitää kiinteistön julkisivu edustavana ja siistinä. Pesun jälkeen pintaan tehdään kasvunestokäsittely, joka suojaa puhdistettua pintaa likaantumiselta useamman vuoden ajan. Valitsemme puhdistustavan joka sopii kiinteistön julkisivun pintamateriaalille. Suosittelemme pesetyttämään julkisivut 5-10 vuoden välein, jotta lika ei ehdi pinttyä liian voimakkaasti pintamateriaaliin. Pesu tekee julkisivun näyttäväksi, mutta samalla se suojaa sitä ilmansaasteiden sekä sammal- ja sienikasvustojen mahdollisesti tulevaisuudessa aiheuttamilta vahingoilta. Pesemiseen käytämme erilaisia menetelmiä ja tekniikoita puhdistettavan pinnan tyypin ja sen likaisuuden mukaan. Erittäin herkille pinnoille suoritamme aina koepesun pienellä alueella ennen työn aloittamista. Kysy julkisivun pesupalveluamme
Aleksinpolku-5221
Laadukkaasti ja kustannustehokkaasti nopeallakin aikataululla!
Mukkulankatu19..5
Kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä!

Elementtisaumaus

Ammattilaisen suorittama elementtisaumaus antaa rakennukselle viimeistellyn ulkonäön. Siistit saumat antavat talolle ryhtiä, luovat arvokkuutta sekä parantavat kiinteistön energiatehokkuutta ja elinikää. Elementtien välisten liikuntasaumojen tiivistäminen estää veden tunkeutumista rakenteisiin, lian kertymistä saumoihin, julkisivun rapautumista sekä vedon tuntua asunnoissa. Näiden ongelmien välttämiseksi on tärkeää, että ammattilainen tiivistää elementtien saumat. Elementtisaumoja täytyy huoltaa nykyisillä saumausmassoilla ja työtekniikoilla noin 15 vuoden välein. Saumat joutuvat auringon UV-säteilyn haurastuttavan vaikutuksen alle ja ilman lämpötilan aiheuttaman lämpölaajentumisen takia saumat puristuvat ja venyvät näin väsyttäen saumamassan kimmoisuutta ajan kuluessa ja se alkaa vuotaa. Teemme uusintasaumauksia kaikkiin saumausta tarvitseviin kiinteistöihin. Korjauksen yhteydessä tarkistamme elementtien välissä olevat villoitukset ja teemme tarvittaessa lisävilloitukset eristyksen parantamiseksi. Kysy elementtien saumauspalveluamme.

Listatyöt

Listat tarvikkeena tai asennettuna!

Valmistamme räystäslistat, ikkunalistat, kynnyslistat sekä muut peltilistat mittojesi mukaan. Materiaalina em. pinnoitettu teräs, alumiini, kupari, ruostumaton teräs ja erikoisvärit jauhemaalattuna.

Tietokoneohjatut kanttikoneemme sekä rainalinjamme mahdollistavat listojen valmistuksen mittatarkasti ja nopealla aikataululla. Listojen valmistus on mahdollista 4 metriin saakka.

Tilaa peltilistat suoraan tehtaaltamme asennettuna tai tarvikkeena.

AV-julkisivut-listatyot
Laadukkaasti ja kustannustehokkaasti nopeallakin aikataululla!
AV-julkisivut-peltiruotteiden-myynti
Kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä!

Peltituotteiden myynti ja asennus

RÄNNIT, SADEVESIJÄRJESTELMÄT JA KATTOTURVATUOTTEET

Meiltä kaikki kattotuotteet

  • lumiesteet
  • kattosillat
  • sadevesijärjestelmät
  • tikastuotteet
  • turvavarusteet

Myös asennettuna.

Kattosi turvalliseksi ja toimivaksi! Lapetikkaat, kattosillat ja seinätikkaat yms.

Rakennuspeltityöt

Peltisepäntöitä mittatilaustyönä 

Teemme kattavasti erilaisia rakennuspeltitöitä tilaustyönä taloyhtiöille, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Palvelemme siis aivan kaikkia kohderyhmiä peltisepän taitojemme avulla.

Teemme sekä pieniä rakennuspeltitöitä että kokonaisvaltaisempia isoja projekteja asiakkaidemme tarpeiden Uudellamaalla. Palvelemme asiakkaita rakennuspeltitöissä tarvittaessa myös pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla.

Mittatilaustyönä toteutetut peltisepäntyöt suoritamme ympärivuotisesti. Kesä on yleensä kiireisintä aikaa peltisepänalalla, joten kohdentamalla remonttisi vaikkapa talveen pystymme lupaamaan hyvinkin ripeän toimitusajan.

Rakennuspeltityöt suunnittelusta asennukseen

Toteutamme kaikenlaiset rakennuspeltityöt sekä uudis- että saneerauskohteisiin vahvalla ammattitaidolla. Kattopeltitöiden, kuten piipunpellitysten, reunapeltien, läpivientien ja piipunhattujen lisäksi toteutamme RST-listat erilaisiin tarpeisiin sekä pellitysratkaisut esimerkiksi kynnyksiin, ikkunoihin ja takkoihin.

Peltisepäntöiden lisäksi palvelemme myös töiden asennuksessa – aina kunkin projektikohteen tarpeiden mukaan.

AV-julkisivut-Rakennuspeltityot
Laadukkaasti ja kustannustehokkaasti nopeallakin aikataululla!
AV-julkisivut-Kattotyo
Kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä!

Kattotyöt

Kattoremontti ja muut kattotyöt Helsingin seudulla

Pelti-Master Oy hoitaa kattoterassi- ja kattotyöt varmalla otteella. Meiltä onnistuvat niin suuret kuin pienetkin kattoremontit, aina yhtä varmasti ja luotettavasti.

Korjaamme ja kunnostamme pelti- ja tiilikattoja. Asennamme ja uusimme myös huopakatteita sekä lasi- ja teräskatteita. Palvelemme taloyhtiöitä ja yrityksiä Helsingin seudulla ja koko Uudenmaan alueella. Olipa kohteesi minkä kokoinen tahansa, voit aina luottaa ensiluokkaiseen työnjälkeemme. Kun tarvitset ammattilaista kattoterassin kunnostukseen tai muihin kattotöihin, ota yhteyttä, 

Korjaamme ja kunnostamme ammattitaitoisesti:

  • Peltikatot
  • Tiilikatot
  • Huopakatteet
  • Lasi- ja teräskatteet

Pelti-Master Urakoinnilta onnistuu niin iso kuin pieni kattoremontti. Vesikaton uusintatyöt, kattojen korotus ja ullakkohuoneistojen rakentaminen ovat esimerkkejä toteuttamistamme kohteista. Tutustu tarkemmin referenssikohteisiimme.

Kysy lisää tarvitsemastasi kattotyöstä!

Metallityöt

Valmistamme tilauksesta kaikenlaisia detaljeja. Teemme tarvittaessa myös tuotantopiirustukset. Tuotevalikoimamme on laaja – helpommat palkit, tolpat, kiinnikkeet ym. sekä monimutkaisemmat kehykset, rappuset, kaiteet, käsijohteet ym.

Tuotantotilamme sopivat hyvin tavanomaisia metallitöitä varten – leikkaukset vannesahalla, reikien poraus ja jyrsintä, pintahionta, hitsaus ym. Suoritamme sekä MIG-MAG, että TIG hitsausta. Työstämme ruostumatonta ja hiiliterästä sekä alumiinia.

Yhteistyössä kumppaneidemme kanssa tarjoamme erilaisia pintakäsittelyjä erilaisiin kestävyystarpeisiin –

neste- ja pulverimaalaukset, kuumasinkitys, yhdistelmäkäsittelyt ym. Meiltä voi tilata myös metallituotteiden asennukset.

Laadimme huolellisesti kaikki tarvittavat asiakirjat materiaalisertifikaatteineen.

AV-julkisivut-metallityot
Laadukkaasti ja kustannustehokkaasti nopeallakin aikataululla!

Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen laadukkaalle työlle.

Toteutamme palveluitamme koko Uudenmaan alueella, kuten Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Palvelumme ovat saatavilla yhtä lailla taloyhtiöille ja rakennusliikkeille kuin yksityisille asiakkaillekin.